renovatie tennispark op koers

Eindelijk is het zover. Met de gemeente is overeenstemming bereikt over de renovatie van tennispark 't Swaecke.

De gemeente is verantwoordelijk voor de renovatie van de 3 banen en wij pakken zelf de renovatie van de oefenkooi op en de aanleg van een minitennisbaan.

De werkzaamheden zijn aanbesteed en Traas & Ovaa Sport is inmiddels met de werkzaamheden gestart. Dit alles om eind maart de banen weer in gebruik te kunnen nemen.

Wat is er inmiddels gebeurd en wat staat er nog te gebeuren!

Er zijn enkele bomen gerooid en de coniferenhaag bij baan 3 is verwijderd. De oude hekwerken en al het tennismeubilair is opgebroken inclusief de beregingsleidingen en afgevoerd. De toplaag van gravel wordt niet hergebruikt en is eveneens afgevoerd.

Onze vrijwillgers hebben het hekwerk van de oefenkooi verwijderd en de oefenwand afgebroken en afgevoerd.

Inmiddels is nieuwe drainage aangebracht en zand voor de onderlaag aangevoerd.

Komende weken wordt de lavafundering, de nieuwe toplaag van gravel plus met de nieuwe afwateringsgoten aangebracht.

Nadat de sproeiinstaalatie en de watertappunten zijn aangebracht, komt het nieuwe hekwerk. De banen en de oefenkooi en minitennisbaan worden voorzien van een nieuw hekwerk. Onze vrijwillgers gaan vervolgens een nieuwe oefenwand aanbrengen en de minitennisbaan inrichten. De oefenwand is mede mogelijk geworden door een bijdrage uit het Oranjefonds. Mits het hekwerk op 12/13 maart is geplaatst gaan we met de vrijwillgers van NL DOET aan de slag om de oefenwand te plaatsen.

Inmiddels is onze aanvraag voor een bijdrage bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor de LED verlichting gehonoreerd en gaan we verdere afspraken maken met de gemeente.Onze ambitie reikt nog verder met plannen voor een nieuw terras en een overkapping. Indien het ons lukt bijdragen te verkrijgen zullen we ook dat met onze vrijwilligers gaan realiseren.

De samenwerking met gemeente en aannemer zijn uitstekend. Samen maken we er wat moois van.

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.