zaterdag, 12 maart 2016 14:20

vrijwilligers actief via NL Doet

Gisteren en vandaag zijn tal van vrijwilligers actief voor verenigingen en organisaties in het kader van de actie NL Doet en georganiseerd door het Oranjefonds.

Ook bij onze tennisvereniging zijn de vrijwilligers actief geweest. Ze hebben buitengewoon goed werk verricht met schilderwerk, het snoeien van de beplanting en bomen, de aanleg van een tegelpad en de voorbereidingen voor de oefenkooi. De bijdrage van het Oranjefonds heeft dit mede mogelijk gemaakt.

Onze dank gaat uit naar het Oranjefonds maar vooral naar de vrijwilligers. We gaan komende weken nog door met het plaatsen van de oefenwand. Samen maken we er wat moois van.