Tennisclub 'T Swaecke

Al jaren een tennisvereniging waar de leden met veel plezier een balletje slaan.

De kracht van de vereniging is de beschikbaarheid van de banen op een moment dat het jouw en je vrienden uit komt. De banen zijn 2016 volledig gerenoveerd en voorzien van gravel plus. De voordelen van gravel maar sneller en langer bespeelbaar.
Met 3 banen is er zelden sprake van wachttijden. Een vereniging voor zowel de recreant als de competitiespeler.
In de maand juli is het open toernooi een van de hoogtepunten. Dan gaan gedurende een week, een 140 tal tennissers uit de regio, de strijd aan in het dubbelspel in verschillende categorieen. Nieuwe leden zijn uiteraard welkom. Het aantal banen biedt meer dan voldoende ruimte.

Door de zelfwerkzaamheid zijn we in staat de contributie laag te houden. Een aantal vrijwilligers draagt zorg voor het baanonderhoud en het beheer van het clubhuis.
Financiële steun is ontontbeerlijk en we mogen ons gelukkig prijzen met een aantal vaste sponsoren. Sponsoren voor de vaste borden op ons park en sponsoren voor ons open toernooi. De hoofdsponsor stellen wij in de gelegenheid om zijn/ haar naam te verbinden aan ons open toernooi.

Het bestuur stelt de bereidheid van leden om een steentje bij te dragen bijzonder op prijs. Aan het einde van het seizoen is er dan ook een gezellige middag en avond voor de vrijwilligers.
Meer informatie over uw wens om vrijwillgerswerk te doen? Bel even met een van de bestuursleden en we informeren u graag.

Achter de link 'informatie' vindt u informatie over de contributie, dag- en weekkaarten, en de introducé regeling.
Het inschrijfformulier om lid te worden, vindt u in een aparte link (na clubinfo).

TENNISLESSEN; worden voor onze club verzorgd door Tennis Organisatie Zeeland. Deze verzorgt de professionele begeleiding van vereniging én trainer. Ze bieden een totaalpakket, zodat wij als vereniging geen omkijken meer hebben naar verplichtingen t.a.v. overeenkomsten, salarisbetalingen, belasting afdracht, verzekeringen en de risico's van het werkgeverschap.
Opgave voor tennislessen kan via TOZZeeland.nl Leden krijgen een mail met link erin.


link: tennisorganisatiezeeland.planmysport.com